Over Wowweb

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de mooiste websites en goede online vindbaarheid. En dat alles tegen een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact op. Een van onze collega’s helpt u graag verder.

Een eerste indruk is belangrijk. Het ontwerp is het uiterlijk van jouw website en dat is wat de bezoeker als eerste ziet wanneer je website wordt bezocht. Het ontwerp bepaald of een bezoeker aansluiting vindt of juist niet. Om die reden zorgen we dat jouw website oogverblindend is.

Jij kiest zelf uit een selectie van onze templates. Dit zijn ontwerpen die wij alvast hebben gemaakt. Onze ontwerpen zijn gemaakt door zeer ervaren webdesigners en zij hebben door de jaren heen al verschillende prijzen gewonen. Samen zorgen we dat deze ontwerpen aansluiten bij jouw wensen. Zo passen we de kleuren, logo en als gewenst de functionaliteit aan. Als het ontwerp is afgerond gaan we hem daadwerkelijk bouwen.

Zit er geen template bij die past bij hetgeen dat jij zoekt? Geen probleem, we kunnen ook een website maken op maat. Samen kijken we naar wat jouw behoefte zijn en waar de website over moet beschikken. Zo komen we tot een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

De ruggengraat van jouw website. Wij zorgen dat deze stevig en stabiel is, zodat jouw website veilig online staat. Onze developers bouwen het gekozen ontwerp tot een werkend product!

Jouw content zal worden geïmplementeerd in de template of het ontwerp dat jij zelf hebt gekozen. Daarnaast worden eventuele extra functie ingebouwd. We bouwen de website zo dat je via het CMS WordPress eenvoudig zelf later foto’s en teksten kan aanpassen.

Bij het bouwen van jouw website staat bij ons veiligheid hoog in het vaandel. We zorgen dat onze websites zijn voorzien van de nieuwste en veiligste technieken. Wanneer je kiest voor een website in combinatie met een hostingspakket, dan zorgen we dat je website ook veilig blijft. Hackers (digitale inbrekers) liggen altijd op de loer, maar met een website van Wowweb zit je veilig!

Het is belangrijk om daadwerkelijk impact te maken. We willen dat jouw bezoekers worden getriggerd. De combinatie van een hoogwaardig ontwerp samen met een stevige en veilige code zorgt ervoor dat jouw bezoekers een ongeëvenaarde ervaring krijgen.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zal het voor nieuwe bezoekers een fijne ervaring zijn om door de website te scrollen en te bladeren. Een fijne ervaring op jouw website zorg dat de consument een goed gevoel heeft bij jouw bedrijf en/of product. Dat je als bedrijf aandacht besteed aan een goed ervaring van de klant, de zogenoemde customers experience, geeft je vaak vele voordelen t.o.v. eventuele concurrenten. Met een website van Wowweb maak je dus daadwerkelijk verschil.

Onze diensten op een rijtje
Design / Digitale strategy / Online Marketing / Design research / Visual design / Branding / Visual design / Copywriting / Conversie Optimalisatie / Identiteit ontwerp / SEO / Google ads / SEA / Web design / Socials

Betere digtale ervaring?
let’s do it!

GRATIS OFFERTE
ONZE PAKKETTEN