Social Media

Jouw bedrijf beter vindbaar op social media? Denk hierbij aan Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en Spotify. Via verschillende social media kanalen trek je meer bezoekers naar jouw website! Dit biedt vervolgens weer kansen voor meer omzet. Wowweb kan jou hierbij helpen!

Social media pakketten

Start vandaag nog met adverteren op social media en wij brengen jouw bedrijf een stap verder.

Budget

Start eenvoudig met adverteren op verschillende social media kanalen. Per maand vanaf:

€250

Pakketinhoud
  • Facebook, Instagram etc.
  • Maandelijkse rapportage
  • Tot €500 Advertentiebudget p.m.
  • Eenmalige Set-up: €300,-

Basic

Resultaten boeken? Dan is dit het pakket dat je zoekt. Per maand vanaf:

€500

Pakketinhoud
  • Facebook, Instagram etc.
  • Maandelijkse rapportage
  • Tot €1000 Advertentiebudget p.m.
  • Eenmalige Set-up: €500,-

Advanced

Maatwerk, dat kan altijd.
Voor de beste vindbaarheid op alle kanalen.

*

Pakketinhoud
  • Facebook, Instagram etc.
  • Maandelijkse rapportage
  • Bij meer dan €1000 euro Advertentiebudget.
  • Eenmalige Set-up: €1000,-

We kunnen er bijna niet meer omheen: Social Media. Enorm veel mensen maken er gebruik van en daarom is handig om op de verschillende platformen zoals Facebook en Instagram als bedrijf actief te zijn. Door te adverteren op deze social media kanalen zal je sneller worden gevonden.

Waarom adverteren op socials via Wowweb

 • Target specifieke doelgroepen

  Wij zorgen ervoor dat we jouw advertenties zoveel mogelijk laten zien bij de doelgroepen die jij wilt bereiken.

 • Retargeting

  Iemand die jouw website heeft bezoekt voor een specifiek product of informatie kan soms nog twijfelen. Op zijn of haar socials kunnen de persoon een advertentie laten zien van jouw bedrijf om hem of haar alsnog te overtuigen.

 • Uitgebreide rapportage

  Elke maand voorzien we jou van een uitgebreide rapportage. Je kan precies zien hoeveel mensen er zijn bereikt en wat de winsten zijn die er worden behaald.

 • Voordelig adverteren via socials

  Het adverteren op verschillende social media kanalen is relatief goed, zeker als we kijken naar de gemiddelde kosten die men maakt met het adverteren in zoekmachines. Daarnaast bereik je met het adverteren ook mensen die niet direct zoeken op een specifiek product of merk, bij zoekmachine is het de de bezoeker die een zoekopdracht geeft.

 • Breed aanbod aan verschillende kanalen

  Wij hebben ruime ervaring met adverteren op verschillende social media kanalen. Samen kijken welke social media kanalen passen bij jouw doelgroep. Elke doelgroep is wel actie of één of meerdere kanalen.

Gevonden worden op socials

Facebook

Een van de meest bekendste social media kanalen is Facebook. Met meer dan 3 miljard actieve gebruikers is Facebook het meeste gebruikte kanaal. Facebook biedt uitgebreide advertentie mogelijkheden, zoals het adverteren met je webshop en beschikt over verschillende koppelingen met o.a. Woocommerce en Shopify. Het biedt de mogelijkheid om te adverteren tussen de zogenoemde stories (post die 24 uur zichtbaar) dan wel op de tijdlijn van Facebook zelf.

Instagram

Instagram, jaren geleden overgenomen door Facebook. Het is een kanaal dat veel wordt gebruikt door de millennials. Een doelgroep dat niet beter weet dan online te zijn, ze zijn opgegroeid met de komst van het internet. Daarom raden we ook altijd aan op te adverteren op dit kanaal. Daarnaast beschikt het over handige koppelingen met Facebook. Vanuit Facebook omgeving adverteer je ook eenvoudig op Instagram.

LinkedIn

Hier zijn vooral de zakelijke gebruikers te vinden. Omgeef jij en jouw bedrijf vooral in het B2B segment, dan is het adverteren op LinkedIn mogelijk een uitkomst. LinkedIn zit het laatste jaar niet stil en heeft tegenwoordig ook de mogelijkheid om stories te plaatsen. Dit platform is ook ideaal als je zoekende bent naar nieuw personeel (recruitment).

Twitter

Twitter is een platform waarop mensen korte berichten kunnen posten, hierbij zijn ze gebonden aan een maximaal aantal tekens. Veel gebruikt door bijvoorbeeld politici, wie kent niet de meest absurde uitspraken van president Trump op Twitter?! Deze bekende personen worden vaak gevolgd door enorm veel mensen. Handig om hier te adverteren op bepaalde doelgroepen.

Snapchat

We zien de de jongere generatie vooral actief is op Snapchat. Deze dienst zorgt ervoor dat er onderling foto’s en berichten kunnen worden gedeeld. De foto’s zijn echter vaak maar voor een keer te bekijken waarna ze automatisch worden verwijderd. Toch biedt dit kanaal ook vele mogelijkheden om op te adverteren.

Pintrest

De naam zegt het al een beetje, maar Pintrest kan worden beschouwd als een digitaal prikbord. Gebruikers kunnen eenvoudig afbeeldingen vastpinnen en later nog eens bekijken. We zien dat dit kanaal o.a. wordt ingezet als men zoekende is naar inspiratie voor nieuwe ideeën zoals bijvoorbeeld een nieuwe wooninrichting. Handig als je spullen verkoopt voor is bijvoorbeeld het huis, we kunnen hierop adverteren en bepaalde afbeeldingen koppelen aan jouw webshop.

Spotify

Wie kent het tegenwoordig niet, een van de meest bekende platformen om muziek op te luisteren. Maar kan hier dan ook op worden geadverteerd? Ja klopt dat kunnen wij. Spotify heeft namelijk ook een gratis versie voor gebruikers, om gratis te gebruiken is de app wel voorzien van advertenties. De advertenties zijn in de vorm van audio en afbeeldingen. Beide hebben wij goed onder de knie.

TikTok

Enorm aan het groeien is het social media netwerk TikTok. Populair onder de kinderen en jongeren. TikTok geeft gebruikers de mogelijkheid om korte filmpjes te uploaden. Is jouw doelgroep tussen de 8 en 16 jaar, dan kan dit platform interessant zijn om te adverteren.

Staat het gewenste social media kanaal er niet tussen of wens je meer uitleg? Neem dan contact met ons op.

Vraag en Antwoord

Ontwerpen jullie ook de advertenties?

Ja, de eerste keer maken we een advertentie op voor jouw gewenste social-account(s). Met deze advertentie gaan we dan ook van start. Hierna kies je zelf met welke afbeelding en tekst we gaan adverteren. Er kan ook gebruik worden gemaakt van eerdere of nieuwe posts op jouw social media kanalen. Mocht je toch hier professionele hulp bij willen gebruiken, kunnen we dit werk uiteraard uit handen nemen.

Beheren jullie ook het account

We beheren de advertenties van jouw account. Het plaatsen van posts en andere content zitten niet in het standaard advertentiebudget. Wel bieden we de mogelijkheid om het gehele beheer uithanden te nemen. Naast het adverteren plaatsen we dan ook een aantal keer per maand relevante content.

Advertentiebudget, Set-up en beheer, wat is het verschil?

Onder Set-up kosten verstaan we de eenmalige kosten voor het juist instellen van jouw account(s). Dit zijn eenmalige werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen starten met adverteren. Beheerkosten zijn de terugkerende kosten die wij maandelijks maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden, zoals het optimaliseren van jouw advertenties. Naast ons betaal je ook het sociaal media kanaal, per klik of weergaven betaal je aan hen advertentiekosten. Afhankelijk van de hoogte van jouw advertentiebudget bepalen we de maandelijkse kosten die je aan ons kwijt bent voor het beheren van de advertenties.

Ik maak nog geen gebruik van social media, is dit een probleem?

Nee, dat is natuurlijk geen probleem. Samen kijken we welke social media kanalen relevant zijn voor jouw bedrijf. We kunnen ondersteunen met het opzetten van jouw account(s) of dit geheel overnemen.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Gevonden worden op Social Media?
Offerte aanvragen